DARILNI BONI ZA DEGUSTACIJO

V spletni trgovini so na voljo tudi darilni boni za polno ali razširjeno degustacijo.

Pokušina vin

Nudimo vam vodeno degustacijo naših vin, skupaj s tradicionalnimi kulinaričnimi dobrotami značilnimi za slovenske gorice. Sodelujemo z lokalnimi pridelovalci hrane, zato ponujamo izključno lokalne dobrote.

Na voljo so različni tipi degustacij, prilagodimo se tudi vašim željam.

V prostorih nad kletjo lahko gostimo zaključene družbe z do 50 udeleženci. Objekt je enostavno dostopen z avtomobilom, poskrbljeno je tudi za zunanje parkirišče, katero je dovolj veliko tudi za avtobuse.

herbersteinova klet

Vodene degustacije vrhunskih vin

herbersteinova klet

Različni tipi degustacij

OSNOVNA DEGUSTACIJA - 9 EUR / OSEBO

Osnovna degustacija zajema ogled kleti in pokušino 3 različnih vzorcev aktualnega letnika (0,3 dcl), zraven postrežemo trdi sir lokalnih pridelovalcev in domače ocvirkovke (krapce).

POLNA DEGUSTACIJA - 16 EUR / OSEBO

Polna degustacija zajema ogled kleti in pokušino 6 različnih vzorcev aktualnega letnika (0,6 dcl), zraven postrežemo trdi sir lokalnih pridelovalcev in domače ocvirkovke (krapce).

RAZŠIRJENA DEGUSTACIJA - 27 EUR / OSEBO

Razširjena degustacija zajema ogled kleti in pokušino 6-7 različnih vzorcev aktualnega letnika (0,7 dcl) in enega arhivskega vzorca (0,1 dcl) zraven postrežemo domače mesnine lokalnih pridelovalcev (meso iz tünke, suhe salame, domače slanine...) in več vrst različnih sirov okoliških pridelovalcev, domači kruh in ocvirkovko.

Cena degustacije in ponudbe se lahko prilagodi, glede na želje in število oseb. Degustacija vin se izvaja v naši kleti, zato glede na temperaturo v kletnih prostorih (okrog 12-14 stopinj) priporočamo dolga oblačila. Osnovna in polna degustacija traja cca. 1,5 ure, pri razširjeni degustaciji se glede časa degustacije predhodno dogovorimo.

degustacija

Rezervirajte


Za rezervacijo termina nas pokličite, z veseljem se bomo prilagodili vaših željam.

posebna priložnost

Zaključene družbe


Za zaključene družbe nudimo najem prostorov in pogostitev do 50 ljudi. Za več informacij nas kontaktirajte.

naši prostori

Za zaključene družbe

V zgornjih prostorih vas pričakujeta dva ločena, lepo opremljena prostora, namenjena za pogostitev. V manjšem delu je tradicionalna krušna peč, v večjem pa lepo obdelana stara preša, ki daje prostoru poseben čar. V zunanjem delu vas čaka terasa z izjemnim razgledom.

naši prostori

Individualne degustacije

Pred vašim dogodkom se z veseljem pogovorimo o vaših željah in pričakovanjih. Vaš dogodek pa lahko po želji popestrite z ogledom kleti in degustacijo.

Preživite svoj dogodek ob posebni priložnosti

Svoj dogodek ob posebni priložnosti preživite v neokrnjeni naravi, daleč stran od mestnega vrveža.

2020-10-12_149-1

Za obisk spletne strani morate biti polnoletni.

Izdelki v spletni trgovini Herbersteinova klet so alkoholne pijače, zato jih lahko uživajo le odrasli na lastno odgovornost.